
PITTIGE PAPPARDELLE MET OESTERZWAM
Ingrediënten
- 4 braadworsten
- 1 rode peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 300 g oesterzwammen
- 75 g Pecorino Romano (kaas)
- 20 g platte peterselie
Instructies
- Verwijder het vel van de braadworsten. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
- Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 4 min. bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Scheur de oesterzwammen in stukken. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 min. mee.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Rasp de kaas en snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer direct.
Notities
Lekker met een salade van rucola en tomaat.
Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1186228/pittige-pappardelle-met-oesterzwam