Ga terug
+ servings

Pit­ti­ge pap­par­del­le met oes­ter­zwam

Bereidingstijd: 20 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Porties: 4 personen
Auteur: ah

Ingrediënten

  • 4 braadworsten
  • 1 rode peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 300 g oesterzwammen
  • 75 g Pecorino Romano (kaas)
  • 20 g platte peterselie

Instructies

  • Verwijder het vel van de braadworsten. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 4 min. bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Scheur de oesterzwammen in stukken. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 min. mee.
  • Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Rasp de kaas en snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer direct.

Notities

Lekker met een salade van rucola en tomaat.
Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1186228/pittige-pappardelle-met-oesterzwam
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!